Pensiuni Romania, Cazare pensiuni Bran Moeciu, Team Building Training pensiune completa, cazare pensiunea Katharina Bran, sejur la munte pensiune cazare Bran, cazare pensiuni vile Bran Moeciu, cazare pensiune Bran langa castelul Dracula Bran
Pensiunea Katharina Bran
"Cazare la Bran, Conferinte, Team Building, Seminare"

Facilitati unitate cazare

Rezervari la tel. 0742-032615
 
Pensiunea dispune de  camere de lux 24 metri patrati, din care: 
 -  camere cu pat dublu, baie proprie si balcon 
 - camere triple
-   apartamente baie, balcon.
Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica.
De precizat ca fiecare camera, precum si living-ul, sunt dotate cu televizor legat la reteaua TVS.
Pensiunea este echipata cu incalzire centrala, fiind disponibila in orice moment al anului.
 
La parter se gaseste" Restaurant Traditional Bran " cu o capacitate de 180 locuri ideal pentru mese festive, botez, etc.

Teren de joaca pentru copii, sala de aerobic si forta, tenis de masa, biliard.
Curtea foarte larga este ideala atat pentru copii, cat si pentru adulti dand oaspetilor un sentiment de libertate. In spate se afla o gradina cu pomi fructiferi si iarba verde unde se pot organiza petreceri cu gratar si berbec la protap. Servim palinca, branza in burduf de brad si orice specialitate a zonei Branului la cererea turistilor. 

ISTORIC

Castelul Bran - se spune ca acest castel a fost resedinta domnitorului roman Vlad Tepes care era supranumit Contele Dracula. In jurul acestuia s-au tesut multe legende dintre care in cea mai cunoscuta se spunea ca acest castel a fost resedinta unui vampir. Este un important monument national si punct de reper al turismului din Romania, atat datorita frumusetii lui, peisajului, cat si legendei contelui Dracula, al carui spirit bantuie inca aceste locuri stravechi.

 http://www.cazare-pensiuni-bran-moeciu.ro, 

 http://www.cazare-pensiune-bran.ro,
Copyright@ Pensiunea Katharina - Bran
SEO Romania Director Web Gratuit --> ClickLink.ro Director web Link Directory Exchange Links