Pensiuni Romania, Cazare pensiuni Bran Moeciu, Team Building Training pensiune completa, cazare pensiunea Katharina Bran, sejur la munte pensiune cazare Bran, cazare pensiuni vile Bran Moeciu, cazare pensiune Bran langa castelul Dracula Bran
Pensiunea Katharina Bran
"Cazare la Bran, Conferinte, Team Building, Seminare"

Tipuri de turism

-Evenimente Corporatiste,

-Team Building,

-Training, Seminare,

-Conferinte, cazare pensiune completa 
-Concedii, Relaxare la munte, adecvat pentru familii cu copii, cazare si pensiune completa

 Cazare la Bran la Pensiunea Katharina Bran, cazare cu posibilitati de pensiune completa

Bine aţi venit la Pensiunea Katharina****Bran

Pensiunea Katharina****Bran  Rezervari + Info

Rezervari la tel. 0742-032615

Atractii turistice Bran Moeciu, Trasee turistice Bran MoeciuZona Bran-Moeciu este unul din principalele repere in turismul rural romanesc: este locul ideal pentru cei pasionati de natura si drumetii si totodata, este renumita in sarbatori traditionale, obiceiuri si porturi stramosesti ce au contribuit la faima ei.

 

Team Building in Bran

Zona Bran Moeciu si-a dobandit reputatia de a fi o alegere ideala pentru un eveniment Team Building. Motivele sunt obiective: accesul rutier rapid, in zona Bran-Moeciu care ofera conditii adecvate si, desigur, frumusetea naturala a locurilor.

Pe langa conditiile de cazare oferite turismului individual sau de grup, pensiunea noastra are experienta de a fi gazda evenimentelor de tipul Team Building, Training, Conferinte.

Sala de conferinte are o capacitate de 40 locuri si poate gazdui cursurile sau intalnirile angajatilor firmei dumneavoastra.

Pentru o buna desfasurare a evenimentelor, sala e dotata cu video proiector si flip chart.
Dupa cursuri, participantii ce pot destinde practicand: tenis de masa, darts, table, rummy.

Conditii excelente de cazare si masa;
Activitati in + out door.

Team Building in Bran Moeciu

Cazare la Bran cu pensiune completa la Pensiunea Katharina situata in zona de munte Bran Moeciu. Va invitam sa petreceti vacanta, un concediu sau un weekend, intr-un cadru mai retras si pitoresc, cu privelisti incantatoare spre Muntii Piatra Craiului si Masivul Bucegi si Castelul Bran, in camere mari cu un spatiu generos. Situata in mijlocul naturii, PENSIUNEA KATHARINA  este garantia unui sejur reusit, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte.

 

Weekend la munte, Team Building si Traning in zona Bran Moeciu la Pensiunea Katharina 4*. Cazare cu pensiune complata sala de conferinte cu capacitatea de 45 locuri. Restaurant traditional cu capacitate de 130 de locuri ideal pentru mese festive, nunti,botez,etc la Bran. Cazare la Pensiuni Bran Moeciu. Cazare la categorie de 4 margarete pensiune turistica de lux.

 Cazare la Bran cu pensiune completa, cazare pensiune Bran Moeciu, pensiuni vile cazare Bran,Vile cazare pensiune completa Bran Moeciu
Copyright@ Pensiunea Katharina - Bran
SEO Romania Director Web Gratuit --> ClickLink.ro Director web Link Directory Exchange Links